Bezlakierowa naprawa niewielkich wgnieceń w karoserii

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • maciek2736
    Classic
    • 2009
    • 33

Peetebe,

Zmieniło się coś w temacie?
    Octavka
  • FocusPocus
    Drive
    • 2007
    • 52

Kto w Poznaniu lub okolicy naprawia niewielkie wgniecenia gdzie nie został uszkodzony lakier?
    Słyszałem że jest taka możliwość, najpierw nagrzewają, potem mocno schładzają i takie małe wgniecenie jakby samo się prostuje... Jakby ktoś miał namiar na takiego magika to byłbym wdzięczny...

Tu jest filmik z takiej naprawy... Zastanawiam się tylko gdzie można co2 kupić i czym to dobrze wygrzać...
    Kto w Poznaniu naprawia niewielkie wgniecenia gdzie nie został uszkodzony lakier?
    Treść: Słyszałem że jest taka możliwość, najpierw nagrzewają, potem mocno schładzają i takie małe wgniecenie jakby samo się prostuje... Jakby ktoś miał namiar na takiego magika to byłbym wdzięczny...
    film
    Octavia II Ambiente 1,6 MPI (75kW/102KM) + LPG LandiRenzo Omegas
    Navi & CB on board ;-)

Komentarz

• chester121
      L&K
      • 2005
      • 1053

no coz zeby ta metoda dzialala musi byc wieksza powierzcnia i delikatnie wgniecona
      dziury po np kamyczku nie naprawisz

ale kiedys slyszalem o metodzie wypychania podcisnieniowego i to jest podobno profesjonalana metoda (czyt. droga), ta ktora tu przytoczyles to bardzo watpie ze jakis blachaz to stosuje
      pzdr

Komentarz

• b707
        L&K
        S_OCP Member
        • 2006
        • 1272

Niewirem jak w poznaniu ale mój ojciec w Wawie naprawiał takie cos... Auto zostało obite przez grad w Alpach.

Z forum VW Golfa

Spróbuj tu:
        USUWANIE WGNIECEŃ NA KAROSERIACH BEZ KONIECZNOŚCI LAKIEROWANIA (auta po gradobiciu) tel. 880-717-232 ul. Wiśniowa 77 Września.
        Gość zrobił mi to dobrze - nie ma śladu, ale musi być pierwszy lakier, bo inaczej może pęknąć.
        Nie wiem ile bierze, bo go zakręciłem i kazał mi przywieźć ćwiartkę , ale nie powinien zedrzeć jak dobrze zagadasz. Przez tel. na pewno Ci nic nie powie, będzie chciał obejrzeć auto.
        Dojechać prosto - wyjeżdżasz z Poznania Warszawską, przez Swarzędz na Wrześnię, za Neklą zaraz za wiaduktem w lewo na Wrześnię i na pierwszych światłach w prawo a potem druga w lewo (to już Wiśniowa) i do końca - po lewej jest warsztat.
        pzdr
        Adam

Komentarz

• FocusPocus
          Drive
          • 2007
          • 52

dzięki, spróbuję uderzyć do gościa... może cos pomoże
          Octavia II Ambiente 1,6 MPI (75kW/102KM) + LPG LandiRenzo Omegas
          Navi & CB on board ;-)

Komentarz

Pracuję...